BLS Outdoor

Alex de Saint

Windsurfing

Frederique Kraster

Wakeboarding

Sofie Verkouille

Longboardskater

Philippe Roose

Golfsurfing Skateboarding

Michiel Six

(wave)longboarding

Maaike Huvermann

Windsurfing

Mats Moyson

Windsurfing

Matthijs Lasore

Windsurfing

Ron Meijer

Golfsurfing

Sofie Verkouille

Mijn naam is Sofie Verkouille, ik ben 24jaar en afgestudeerd als maatschappelijk assistente te Brugge. Voor mijn studies kwam ik in contact met longboarden door een trip naar Amerika. Ik kreeg van mijn vriend een longboard cadeau, het was liefde op het eerste gezicht!

Mijn vriend en ik delen dezelfde interesses en zo ontwikkelden mijn longboard skills redelijk vlotjes. Door deel te nemen aan longboard-meetings, leerde ik surfshop Medusa kennen, mijn eerste sponsor. Ik kon mijn interesse delen met anderen en mij inzetten om mensen dichter bij elkaar te krijgen.

Na 3 jaar is de shop jammer genoeg door economische redenen moeten stoppen. Ondanks het slechte nieuws bleven onze vrienden en interesse wel bestaan. Zo leerden we Osprey kennen door mijn vriend die reeds gesponsord was in het surfen. Ik heb mijn kans gegrepen om bij het toffe en enthousiaste team te geraken. Ik heb reeds bijna heel het team ontmoet op teamweekend in Nederland. Ik ben dan ook erg enthousiast om verder te groeien in mijn sport en hierbij het materiaal van Osprey te mogen gebruiken. Verder klikt het enorm goed met de groep en ben ik stoked om mijn passie te delen met de andere talenten.

Volg Sofie en haar avonturen op: