BLS Outdoor

Alex de Saint

Windsurfing

Frederique Kraster

Wakeboarding

Sofie Verkouille

Longboardskater

Philippe Roose

Golfsurfing Skateboarding

Michiel Six

(wave)longboarding

Maaike Huvermann

Windsurfing

Mats Moyson

Windsurfing

Matthijs Lasore

Windsurfing

Ron Meijer

Golfsurfing

Ron Meijer

Ron Meijer is een jonge golfsurfer uit Scheveningen; de bakermat van het golfsurfen in Nederland. Hij heeft meegedaan met wedstrijden van de HSA, Surfbenelux en NSKG in het verleden. Door een schouderbreuk heeft hij afgelopen 2 seizoenen geen wedstrijden meer kunnen doen. Maar in de toekomst is hij van plan weer vol te gaan knallen.

Ron is eigenaar van Progress Surfcamps. Een surfcamp in Frankrijk waar je kunt leren golfsurfen, maar ook longboarden, skateboarden, SUP-en, Yoga etc. 
Verder studeert hij aan de HALO voor een bachelor eerstegraads bevoegd docent lichamelijke opvoeding.
Ook is hij ISA Surfjudge, heeft hij een ISA Level 2 Surfinstructeurs diploma en ISA Level 1 Flat Water SUP Instructeurs diploma. 
Daarnaast gaat hij aankomend jaar golfsurftraining voor intermediates geven. En werkzaamheden bij de HSA verrichten.

Ron leerde op 12 jarige leeftijd bodyboarden in Israel en is altijd al een waterrat geweest. Op zijn 18e is hij begonnen met surfen. 
Zijn favoriete surfspots in Nederland zijn Scheveningen en het Westland als de golven echt goed zijn. En in het buitenland is Moliets Plage zijn tweede thuis of een lekkere holle cleane reefbreak. 
Ron houdt het meest van powerturns waarbij veel spray gegooid word. 
Enkele van zijn favoriete surfers zijn daarom ook, Kelly Slater, Jordy Smith, Dane Reynolds, Taylor Knox, Mick Fanning, Michel Bourez en Matt Wilkinson.

Andere sporten die Ron ook graag beoefent zijn skateboarden, en dan het liefst op een board waarbij hij zijn surfmoves kan oefenen, kickboksen, snowboarden, wakeboarden, flowboarden. Maar eigenlijk vindt hij mede door zijn opleiding bijna iedere sport wel leuk. Zijn echte passie ligt echter bij het golfsurfen.

Volg Ron en al zijn werkzaamheden via:
• Website: Progress Surfcamps
• Facebook: Facebook Progress Surfcamps
• Facebook: Facebook Ron Meijer