BLS Outdoor

Alex de Saint

Windsurfing

Frederique Kraster

Wakeboarding

Sofie Verkouille

Longboardskater

Philippe Roose

Golfsurfing Skateboarding

Michiel Six

(wave)longboarding

Maaike Huvermann

Windsurfing

Mats Moyson

Windsurfing

Matthijs Lasore

Windsurfing

Ron Meijer

Golfsurfing

Michiel Six

Michiel Six is geboren en getogen in Scheveningen. Hij is van kinds af aan opgegroeid met de zee. Sinds zijn 9e jaar heeft hij een band met zijn surfboard. Michiel surft bij voorkeur op een Longboard. Op een longboard combineert hij de klassieke surfstyle met de progressieve surfstyle. Denk bij een klassieke surfstyle aan noserides en crossstep en bij een progressieve surfstyle aan carves.

Naast surfen studeert Michiel Civiele Techniek in Den Haag. Dit is ideaal, want hij heeft een korte reistijd naar de golven aan het strand van Scheveningen.
In zijn vakanties verlegt Michiel grenzen. Hij is altijd op zoek naar grote golven op unieke locaties over de hele wereld. Aankomende zomer gaat hij opzoek naar golven in India en Indonesië.

Naast grenzen verleggen surft Michiel ook wedstrijden. De laatste tijd is hij altijd op het podium te vinden. SurfBenelux traint hem, zodat hij komend seizoen de eerste plaats kan behalen tijdens de Nederlandse kampioenschappen. Bij dat doel wordt Michiel vanaf nu dus ook ondersteund door Osprey Action Sport uit UK via haar distributeur BLS Outdoor.

Resultaten:
2014: Tweede plaats bij Nederlandse kampioenschappen
2013: Tweede plaats bij Nederlandse kampioenschappen

Volg Michiel en al zijn werkzaamheden via:
• Facebook: Facebook Michiel Six
• Instagram: Instagram Michiel Six