BLS Outdoor

De ISPO ligt weer achter ons; in minder winterse omstandigheden dan andere jaren.

Het was voor BLS OUTDOOR de derde keer dat wij ons presenteerden met de merken OSPREY en URBAN BEACH. En we merken dat we elk jaar wat bekender worden, dus dat is een positieve ontwikkeling! Ook de uitbreiding van een zomermerk naar een 4-seizoenen label werpt haar vruchten af.

Kortom, het waren prima beursdagen voor BLS OUTDOOR, dat de exclusieve distributeur is van OSPREY en URBAN BEACH voor de Benelux. Tevens zijn er op de ISPO contacten gelegd om het merkenpallet verder uit te breiden. Wij houden u daarvan uiteraard op de hoogte.

De nieuwe wintercollectie 2014/2015 heeft veel positieve reacties opgeleverd op de ISPO. Laat u ook verrassen door de mooie collectie, een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en een prima marge. Wij komen graag naar u toe met een monstercollectie.

De digitale catalogus kunt u hier alvast downloaden (let op: afhankelijk van uw internetverbinding kan het even duren om alle 132 bladzijden te downloaden): URBAN BEACH WINTER 2014/2015

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u ook gebruik maken van onze vroegboek kortingen? Neem dan snel contact met ons op!

Blijf op de hoogte!

Met laatste nieuws en speciale aanbiedingen!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *